Om mig

Jeg hedder Inge og er en rendyrket blanding af havenørd, naturelsker og livsnyder :-)

Jeg er uddannet landskabsteknolog med speciale i haveanlæg og naturforvaltning, og siden 2008 har jeg primært arbejdet som haveskribent.


Mit hjertebarn er terapi- og sansehaver, hvor der er plads til at slappe af og glemme hverdagens stress og jag. Jeg har selv været ramt af stress, men takket være min have kom jeg ovenpå igen - og i dag har jeg det godt og stortrives. Men haven kan jeg ikke undvære!

Jeg bor på et lille landsted helt derude, hvor kragerne vender. Sammen med min mand har jeg anlagt et dejligt naturområde med små beplantninger, vandhuller og læhegn, der vokser bagved haven.

Lige så tit jeg har mulighed for det, smutter jeg i haven. Sommer som vinter. Undertiden går jeg bare en tur derude, andre gange knokler jeg med lugeklo, beskærersaks, rive og trillebør. Men det allerbedste jeg ved, er at sidde på en bænk og betragte dyrene, blomsterne og planterne omkring mig. Det er ren terapi for sjæl og sind - og sådan en stund på min lille havebænk fylder mig med livsglæde og energi.

 Min yndlingsbænk